Akadálymentes változat
Vendégkönyv
Oldalanként
szokegabica 2010.06.12 20:12:33
szerintem a szeszgyár helyére kellene csinállni a játszóteret és a közöségiházat meg a halas tavat és a nett kávéházat.
Csapó Ágnes 2009.10.18 15:22:05
Üdvözlök minden Pap községi lakost!
Az esetleges rokonaimat keresem. Nagyapám, Bákai Ferenc Papon született 1930-ban, anyja neve Generál Mária. Több testvére is volt (többek között Sándor, aki Szegeden élt). Ő a katonaság miatt elkerült Békés Megyébe, és Békésen is lakott utána.
Aki ismerte őt, vagy a hozzátartozóit, kérem, jelentkezzen!
Köszönöm. Cs. Ágnes
Admin 2009.09.02 15:24:41
Kedves Kovács Tímea!
Köszönjük először is, hogy hozzászólt a témához.

Elnézést kérünk a honlapon található néhány rossz minőségű fotókért, de azok nagyon amatőr géppel készültek! Készítője egy tiszteletben lévő idős ember.
Ezen a pár képen kívül az oldalon található összes képnek a minősége nem hagy kívánnivalót maga után, de természetesen ezek sem egy profi fotós által készült képek! Igyekszünk magunk részéről odafigyelni!Köszönjük a jó kívánságot,viszont Önnek is.
Kovács Tímea 2009.04.23 21:30:50
Jó ötlet a web lap hiszen a 21.században élünk és településünknek is fejlőnie kell!De ha már képeket közlünk egy - egy eseményről akkor az legye minöségi mért így semmit nem ér!!!!Ha valamit csinálunk akkor az vagy jól csináljuk vagy sehogy!!jó munkát
szeszfőzde 2008.10.20 18:17:07
Azért drága kata mert itt még van szeszfőzde és még vannak papon olyan emberek is akik még szeretnek
pálinkát főzetni"" mert ugyebár vannak"" nem szeszes italt inni Azoknak szeretnék információval szolgálni.Ezt itélje meg a többség meg szerintem azért van a honlap ..vagy nem??
Vargass 2008.03.22 17:14:07
Szevasztok Papiak.
Épp ideje, hogy új pályát építenek már Papra, mert én már sokat játszottam a felnőtt és az öregfiúk csapata ellen is azon a pályán és mindíg külön fel kellett készülni belőle. Nem tudom mire várt eddig a polgármester, már régen lépni kellett volna. Nem tudom, hogy hol lesz az új, csak olvasom, hogy épül, én abból a szép környezetből nem mozdítottam volna ki az biztos.
Ritus 2008.03.19 11:47:14
Sok boldog névnapot kívánok K. Józsefnak Papra, és azt üzenem, hogy felejthetetlan volt a két héttel ezelőtti buli. Remélem még sokat fogunk találkozni, és örülök annak, hogy vannak még férfiak akik nemcsak kihasználni akarják a fiatal lányokat, hanam meghallgatják a problémáikat is.
nemeskéri 2008.03.15 15:13:08
A pálya az jó helyen lesz szerintem, csak arra lennék kiváncsi, hogy mennyibe kerül. Szerintem, ha normálisan akarják megcsinálni, akkor ahhoz legalább 10 millió forintra szükség van. Van a falunak ennyi pénze rá. Rendben van, hogy a jelenlegi helyén nem maradhat. Reméljük a csapat addig jó lesz, amióta milánó csinálja azóta azért látszik, hogy jó a közösség és nem csak a pályán, hanem a pályán kívül is. Ha meg sztár csapatot akarnak majd az új pályára, annak nem sok értelme van, mert csak pénzkidobás és néző akkor sem lanne több szerintem.
Hajrá Pap, hajrá Manchester!
tamás 80 2008.03.13 16:36:18
Gőzerővel épül az új pálya, látom a hegyet már hordják elfelé onnan. Nem jobb lett volna a pályát a faluvégre vinni szerintetek? Vagy a faluvégnek a talaja nem megfelelő? Szebb látvány lett volna ha az autósok nem egy kietlen pusztaságot látnak, hanem egy szép játszóparkot, vagy futballpályát. Nem tervez oda a testület semmit, vagy nincs rá pénz? Vagy pályázatra várnak. Már nagyon régi probléma a faluvég kérdése, ideje lenne tenni valamit, tudom rengeteg pénzbe kerülne egy szinvonalas létesítmény oda, de ez jelenleg a település fekete pontja. Ki hogy látja ezt a kérdést.
Katedra 2008.03.12 23:50:09
Új iskola nemigen épül, legfeljebb bőviteni akarják. Én a szeszgyárat hallottam, hogy megvette az önkormányzat, csak a házat ami rajta van a telken azt nem tudták megvenni. Épül a nyáron a Pap-Jéke összekötő út is állítólag.
Húsvétkor, hogy milyen programok lesznek azt nem tudom, de itt is szokott lenni nyuszifutás a gyerekeknek. Meg meccs is lesz biztos vasárnap.
Boldog szülinapot B. Petinek!



Főoldal